MØD SIMI, VORES #CYBEXCORRESPONDENT FRA LONDON

Be Sociable, Share!

  Hvis jeg skal beskrive mig selv i 3 ord, vil jeg bruge beskrivelsen af mig selv på min blog, WHIITELIST: London-frue, mor og karrierekvinde.

  Jeg har været gift i snart 5 år; vi mødte hinanden, da han var flyttet fra Stockholm til London pga. arbejde, og jeg stadig gik på universitetet. Det var en kærligshistorie med rødder i både Sverige, Storbritannien og Nigeria, som førte til sommeraftener i London, et langdistance forhold mellem Stockholm og London, en sommerferie i Portofino, som førte til, at han flyttede tilbage til mig, friede og vores bryllup et år senere i november 2011.

  Vi deler en forkærlighed for at rejse og tage på eventyr, god mad, godt TV, minimalistisk æstetik og vores Russian Blue kat, Aoki. Da jeg blev gravid, vidste jeg, at jeg skulle arbejde hårdt for at holde disse interesser ved lige, selvom vi snart skulle blive forældre.

  Vi fik vores søn, Chance, i december 2015; vores største gave nogensinde, og vi lærte, at vores rejse først lige var begyndt.

  1

  Da Chance var bare 10 dage gammel, begyndte han første rejseeventyr. Da han blev 8 uger gammel, var vi i Danmark. Derfra tog vi på besøg hos hans familie i Sverige, og vi var i New York City, da han var 11 uger gammel. Og det var bare begyndelsen.

  Chance og jeg tager tit på minieventyr med vores CYBEX PRIAM hjemme i London; det bliver til gåture langs Themsen og besøg på nye cafeer og kaffebarer. Nogle gange køber vi flotte blomster med hjem, og andre gange kigger vi på flotte indretningsbutikker. Okay, sidstnævnte er nok mest for min egen skyld.

  2

  Nogle gange tager vi bare en pause fra det hektiske byliv og stopper op et øjeblik.

  Selvom jeg gør det alt for sjældent, nyder jeg at stoppe op og nyde øjeblikket – især hvis jeg kan dele disse øjeblikke med min søn.

  Jeg er for det meste på farten. Til dagligt er jeg Head of New Business inden for mode, skønhed, kendte mennesker og nye produkter, leder af et kommercielt team og ansvarlig for, at salgsstrategien implementeres og bliver udført, så vi kan nå vores mål. Det betyder, at min hverdag er meget alsidig og fyldt med interne møder med teamet og eksterne møder med vores kunder, PR, presseevents og modeuger.

  3Derudover relancerede jeg i februar 2016 min blog, WHIITELIST, og er nu så heldig at kunne samarbejde med brands som CYBEX og blive prisnomineret for min blog. Jeg fik endda syvende pladsen på listen over Top 50 Mommy Bloggers. Det er jeg utrolig stolt over eftersom, bloggen var tiltænkt som et kreativt frirum.

  Du kan følge mig og min familie her på CYBEX bloggen, WHIITELIST og Instagram.

  Be Sociable, Share!