CYBEX BY JEREMY SCOTT PRIAM I STJERNESPÆKKET MUSIKVIDEO

Be Sociable, Share!

  Vores PRIAM klapvogn har altid været et hit blandt kendte. Liv Tyler, Josh Hartnett og Keira Knightley er alle store fans af vores topkvalitetsklapvogn.

  Vi ser faktisk jævnligt stjerner på gaderne i New York, LA, Paris eller London i følgeskab af deres PRIAM. Men selv vi blev overrasket, da vi spottede vores luksuriøse #CYBEXbyJeremyScott PRIAM i rampelyset i en af de største musikvideoer netop nu!

  Fergie_MILF2_source

  I musikvideoen til Fergies nye sang “M.I.L.F $”, som ramte nettet tidligere på sommeren, ses vores fantastiske CYBEX by Jeremy Scott PRIAM med sine signatur guldvinger tydeligt. Videoen, hvori Victoria Secrets modellen Alessandra Ambrosio, Chrissy Teigen og Kim Kardashian også deltager, er allerede blevet set 60 millioner gange! Og mon ikke interessen for videoen bliver endnu større, når programmet “Keeping up with the Kardashian” viser klip fra bag scenerne i et kommende afsnit?

  1

  Eftersom alle kvinderne i videoen er berømte møder, er videoens hovedtema unægteligt moderskab. Videoens budskab er til gengæld mindre tydeligt. Mange har stærke holdninger til videoen, hvilket har ført til adskillige diskussioner om videoens overordnede indhold. På den ene side er videoen blevet kritiseret for at overseksualisere møderne i videoen. På den anden side roses videoen for at give kvinderne magt og antyde, at mødre ikke nødvendigvis behøver give afkald på deres livstil og seksualitet, når de bliver forældre.

  2

  Vi vil ikke drage nogle konklusioner. Det vil vi lade være op til jer, vores CYBEX familie! Vi er bare glade for, at vores produkt er med i denne video! 🙂

  Hvis du ikke har set videoen endnu, kan den ses på YouTube!

  3

  Be Sociable, Share!