SPOTTET: Anne Hathaway

Be Sociable, Share!

  Skuespillerinden Anne Hathaway er blevet set med den ikoniske PRIAM fra den seneste CYBEX by Jeremy Scott kollektion

  Den Oscarvindende skuespillerinde Anne Hathaway er blevet spottet i New Yorks gader sammen med manden, Adam Shulman, da de gik tur med sønnen i familiens PRIAM travel system med en Aton Q babyautostol fra CYBEX by Jeremy Scott kollektionen.

  Parrets dreng, Jonathan Rosebanks, meldte sin ankomst i marts måned, og forældrene havde valgt Aton Q fra den smukke Wings kollektion, der er det andet samarbejde mellem CYBEX og den verdensberømte modedesigner, Jeremy Scott, som transportmiddel.

  Babyautostolen, der er sort med gulddeltaljer, er medlem af den prisvindende serie af CYBEX babyautostole, der kombinerer advanceret sikkerhed og innovative funktioner med ikonisk design.

  Anne Hathaway er det seneste medlem af en hurtigt voksende CYBEX fangruppe. Andre prominente medlemmer tæller Liv Tyler, Karolina Kurkova, Keira Knightly, Rosamund Pike, Coco Rocha, Lily Cole, Cate Blanchette, Rihanna, Miroslava Duma, Gwen Stefani og Josh Hartnett.

  CYBEX by Jeremy Scott

  instagram-js-1080x1080px-4-e1472496760128

  Jeremy Scott er pt. den eneste tilbagestående rebel i den internationale modebranchen. Hans designs har evnen til at polarisere, men er altid utrolig populære blandt de allerbedst velklædte. I sit andet samarbejde med CYBEX har Scott igen spændt sin revolutionsmuskel og gjorde himlen noget mere jordnær. Kollektionen, der har fået sloganet “Adults Suck Then You Are One” består af Scotts signaturvinger i guld, hvilket står i slående kontrast til kollektionens ellers sorte farve. En spændende sammenfletning af Scotts pop-art og det banebrydende og funktionelle design fra CYBEX. Det er i sandhed et himmelsk samarbejde! 🙂

  js-fb-1200x1200px-3-1024x1024

  Besøg www.jeremyscott.cybex-online.com for flere informationer.

  Be Sociable, Share!