Sirona M i-Size samlede testvinder i svensk test

Be Sociable, Share!

  I den seneste autostoltest udført af det førende og uafhængige testinstitut i Sverige, TESTFAKTA (test 08/2016) blev CYBEX SIRONA M i-Size kåret som den samlede vinder i kategorien med bagudvendte autostole.

  TESTFAKTAs sammenligningstest er en af de strengeste sikkerhedstest i verden, og CYBEX er stolte over, at det seneste medlem i CYBEX familien, Sirona M i-Size, blev kåret som den samlede vinder foran 8 konkurrerende bagudvendte autostole.testfakta-en-1-e1473324793963

  TESTFAKTA øger kollisionshastigheden, så den er højere end den brugt i R129 godkendelsestesten. CYBEX Sirona M i-Size autostolen performede konsekvent godt gennem hele testen og fik flotte resultater i både frontal- og sidekollisionstestene. Det er vigtigt, at en autostol bliver monteret og anvendt korrekt, da forkert brug er en direkte årsag til alvorligere skader i en kollision.  CYBEX Sirona M i-Size er nem at montere og anvende, hvilket reducerer risikoen for fejlbrug. Alle faktorer kombineret betyder, at autostolen var den bedste stol i testen.

  Testkriteriet matcher CYBEX’ filosofi om bagudvendt transport og ønsket om at overholde de højeste sikkerhedskrav samtidig med at kunne tilbyde et unikt design med intelligente funktioner.

  Sirona M i-Size – en bagudvendt autostol

  Sikker bagudvendt kørsel, indtil barnet måler 105 cm

  • Bagudvendt brug indtil 105 cm, ca. 4 år
  • Kan anvendes fremadvendt fra 16 måneder og 76 cm
  • Integreret L.S.P. system
  • Enhåndsbetjent hvilefunktion
  • Højdejusterbar hovedstøtte
  • Klik-i-sædetilpasningsystem

  Børn kan med CYBEX Sirona M2 i-Size transporteres bagudvendt lige fra fødsel til, at de måler 105 cm (ca. 4 år). Det nye, intelligente design betyder, at selv større børn har masser af benplads og kan side behageligt. Men stolen optager ikke meget plads selv – Sirona M i-Size kan nemt installeres i små biler. Andre funktioner inkluderer hvilepositionen, som kan tilgås med én hand og gør hverdagsbrug nemmere.

  gl_sirona_m_b-1-1024x683
  Det siger eksperterne:

  Anders Kullgren: Professor i trafiksikkerhed på Chalmners University of Technology of forskningsleder på Folksam. 

  “Studier viser, at 20 % af dødelige ulykker med børn mellem 0 og 14 år i Sverige sker på baggrund af en sidekollision” — “Vi har i mange år kigget på virkelige kollisioner, og vi er glade for, at sidekollisionstests nu er en del af ECE R129 godkendelsen.”

  Johannes Schlamminger, Managing Director hos CYBEX:
  “Det fantastiske resultat bekræfter endnu engang vores overbevisning om, at det succesfulde samarbejde mellem vores udviklere, designere og forbrugere fører til produktionen af autostole, der møder de højeste sikkerhedskrav – også dem, der er strengere end de nationale lovkrav. At udvikle autostole, der kombinerer den bedste sikkerhed og kvalitet og samtidig har et unikt design og intelligente funktioner vil langt ind i fremtiden være omdrejningspunktet i arbejdet hos CYBEX.”

  BEMÆRK: Sirona M i-Size er på vores hjemmeside blevet opdateret til den seneste udgave: Sirona M2 i-Size. Den væsentlige forskel mellem mellem de to stole er en optimeret hovedstøtte,  der giver mere plads til barnets hoved. Derudover er støttebenet og seleholderne blevet ændret. Støttebenet låser nu i begge retninger, og de magnetiske seleholdere er blevet udskiftet med seleløkker. Sirona M2 i-Size har dermed bevaret sine vigtigste funktion: den er godkendt efter den nye godkendelse for autostole i Europa, ECE R-129 (i-Size).

  Be Sociable, Share!