CYBEX HAUSSCHWEIN VINDER RED DOT DESIGN CONCEPT AWARD

Be Sociable, Share!

  Vores CYBEX by MARCEL WANDERS “Hausschwein” blev i september 2016 tildelt årets Red Dot Design Concept Award i Singapore. Den berømte pris er verdens største og mest kendte konkurrence indenfor design concept. Den sætter derfor en international standard for branchen.

  Det faktum, at juryen under voteringen ikke kender designerne og producenterne bag de konkurrerende produkter, er et kæmpe skulderklap til dette legesyge indretningsmøbel fra CYBEX.

  Hausschwein er hovedproduktet i den eksklusive møbelkollektion, som CYBEX har designet i samarbejde med hollandske Marcel Wanders, der er creative director hos Moooi. Med sin “Parents Collection” træder CYBEX, der er et up-and-coming livsstilsbrand, ind på den store interiørscene. Det sofistikerede design var udslagsgivende for, at Hausschwein har fået en plads i Red Dot Award årsbogen for 2016 og på Red Dot Museum i Singapore.

  Dette ekstraordinære tilbehør, der kombinerer innovation, funktionalitet med et tungerækkende design, sætter spørgsmålstegn ved, hvad man kan forvente af et designobjekt – især hvis det er målrettet mod børn. Hausschwein gør det muligt for forældre at bibeholde deres æstetiske standarder, men formår samtidig at stjæle alverdens børnehjerter!

  Hausschwein, der har et elegant Matelasse mønster og et sjovt bæltelignende mønster bagpå, kan fås i hvid og matsort. Men Hausschwein er ikke kun lækker at se på. Den er også særdeles funktionel. Når legetiden er slut, kan Hausschweins næse tages af, så legetøjet kan gemmes i dens mave indtil, det igen er tid til at lege. Maven kan selvfølgelig også bruges som opbevaring af magasiner, hobbyartikler eller til blomster.

  “Vi tager vores innovationsprincip D.S.F. (unikt design, uovertruffen sikkerhed og intelligent funktionalitet) meget seriøst, men Hausschweinet viser, at humor er det fuldendende element,” siger CYBEX’ stifter, Martin Pos.

  Marcel Wanders tilføjer: “Det var virkelig fedt at videreudvikle et allerede logisk produkt. Vi designede et opbevaringsmøbel, fordi med børn følger uundgåeligt en masse nye ting til hjemmet. Så vi designede et objekt, der er fyldt med glæde. Det skaber en masse liv til hjemmet.”

  Innovativ, stilfuld og, nu, prisvindende. Hausschwein, der er både legesyg og elegant, passer nemt ind i forældrenes urbane livsstil. Det gør Hausschwein til et kommende klassisker.

  Be Sociable, Share!