YEMAS FEM SKJULTE FUNKTIONER

Be Sociable, Share!

  Yema er ikke kun en flot bæresele, som tilbyder ergonomisk korrekte siddepositioner for dit barn. Den er også fyldt med gennemtænkte funktioner, som kun er synlige, hvis du kigger ordentligt efter. Og det har vi gjort. Så lad os på Yemayas fem skjulte funktioner.

  1. Justerbart sædepanel
   blog_functions_yemaya_1-e1476370872166Yema vokser i takt med dit barn. Det er nemt at justere bæreselens bredde, så den afdækker afstanden mellem barnets knæhaser for en ergonomisk korrekt siddeposition.Justeres individuelt
   – 20-40 cm i bredden
   – dækker afstanden mellem barnets knæhaser
   – nem tilpasning for alle aldre (3,5 kg – 12 kg)
   – smart guide indvendigt viser den passende alder for hver indstillingsmulighed
   – justeringspanelet er gemt og usynlig for det blotte øje i hoftebæltet

  2. Smart foring
   Bomuldsforet på Yema er lavet af et slyngelignende materiale. Det smarte stof er elastisk diagonalt, hvilket sikrer, at selen sidder tæt mod det enkelte barns krop. På denne måde får den naturlige runding på barnets ryg og hoved den optimale støtte.

   Foring af slyngelignende materiale
   – lavet af 100 % Cross Twill bomuld
   – stoffet er uelastisk horisontalt og vertikalt, men elastisk diagonalt
   – sidder tæt mod barnets ryg og giver maksimal støtte

  3. Skjult hovedstøtte
   blog_functions_yemaya_2-e1476370999503
   Den justerbare hovedstøtte er en vigtig funktion, som støtter hovedet på nyfødte og sovende babyer. Hovedstøtten, der er skjult i en usynlig lomme, kan nemt trækkes frem eller gemmes væk når nødvendigt.Helt usynlig
   – Justerbar: Hovedstøtten giver maksimal støtte til barnets hoved uden at tildække barnets ansigt eller blokkere luftveje
   – Gemt: For et moderne design med rene linjer ligger hovedstøtten i en skjult lomme, når den ikke er i brug
   – Skjulte: Krogene, der holder hovedstøtten fast, er skjult af stoffet på bæreselen, når hovedstøtten ikke er i brug.
  4. Praktisk seleholder
   blog_functions_yemaya_3-e1476371218344
   Vidste du, at Yema er en såkaldt “halfbuckle carrier”, hvor skulderselerne bindes, mens hoftebæltet lukkes med et spænde? Bæreselen tages på ved først at lukke hoftebæltet. Her vil skulderselerne hænge løst og røre gulvet, hvilket hverken er rart eller specielt hygiejnisk. Men sådan behøver det ikke være. Den integrerede seleholder gør det nemt at holde skulderselerne på plads, mens holftebæltet spændes.Altid inden for rækkevidde
   – Skulderselerne sættes i seleholderen inden skulderselerne bindes
   – Selerne er altid inden for rækkevidde, hvilket gør det nemt at tage Yema på selv
  5. Sikring af hoftebælte
   Sikkerhedsløkken forhindrer, at hoftespændet åbner helt og giver derfor ekstra sikkerhed. Skulle spændet åbne utilsigtet, forhindrer sikkerhedsløkken, at hoftebæltet løsner sig.
   blog_functions_yemaya_4-e1476371274413Dobbelt op på sikkerhed
   – denne sikkerhedsfunktion er næsten usynligt integreret i Yemayas design
   – når hoftebæltet er lukket, vil sikkerhedsløkken være skjult af selve bæltetYema, der er tilgængelig i en lang række farver og prints, inklusive et flot læderlook med krokodilleprint samt en Birds of Paradise og Hide and Seek udgave, ændrer, hvordan vi traditionelt har set på bæreseler. Det er nu et tilbehør og en beklædningsgenstand, som nemt passer ind i en moderne garderobe. Læs mere om Yema på vores hjemmeside.

  Be Sociable, Share!